Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Mexico by


Det er midt om natten i Mexico by, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Mexico by

Tidszonen som Mexico by er i er Central Standard Time (UTC-6), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Mexico by i Mexico er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Mexico by

Her kan du se hva klokken er i Mexico by i Mexico akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Mexico by.

Generelle fakta om Mexico by

Mexico by ligger i Mexico, og er faktisk også hovedstaden i Mexico. Det er ca. 8 900 000 innbyggere i Mexico by, og Mexico by er ca. 1 485 km2 (kvadratkilometer) stor. Mexico by ble grunnlagt 13. mars 1325. I Mexico er det offisielle språket spansk samt 62 minoritetspråk, og den offisielle valutaen i Mexico er meksikansk peso (MXN). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Mexico er .mx. Den 16 september feirer Mexico sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Mexico by

For å ringe Mexico by fra et annet land, ring først landskoden for Mexico som er +52, etterfulgt av retningsnummeret for Mexico by som er 55, ring deretter nummeret du vil ringe i Mexico by.

Soloppgang og solnedgang i Mexico by

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Mexico by både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Mexico by.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:11:51
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:49:40
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 18:27:29
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 07:11:36
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:49:50
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 18:28:04

Flagg i Mexico og Mexico by

Her kan du se hvilket flagg landet Mexico har, og dermed også Mexico by. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇲🇽

Links for at læse mere om Mexico by

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Mexico City?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Mexico City?

Mexico by på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Mexico by, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Mexico by. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Mexico by. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Mexico by godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Mexico by
   ››  Engelsk Wikipedia side om Mexico by

Kart over Mexico by i Mexico

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Mexico Mexico by ligger.