Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Marshalløyene


Det er morgen i Marshalløyene, onsdagen den 6 juli 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Marshalløyene

Tidszonen som Marshalløyene er i er Marshall Islands Time (UTC+12), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Marshalløyene er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Marshalløyene

Her kan du se hva klokken er i Marshalløyene akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Marshalløyene.

Generelle fakta om Marshalløyene

I landet Marshalløyene bor det omtrent 60 000 innbyggere i et område på ca. 181,43 km2. Landskoden for å ringe noen i Marshalløyene fra et annet land er +692. I Marshalløyene er det offisielle språket engelsk og marshallesisk, og den offisielle valutaen i Marshalløyene er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Marshalløyene er .mh. Den 1 mai feirer Marshalløyene sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Marshalløyene

Her kan du se hvilket flagg landet Marshalløyene har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇲🇭

Før turen til Marshalløyene

Hvis du planlegger en reise til Marshalløyene, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i Marshalløyene akkurat nå, i forhold til den norske kronen. Her kan du finne amerikanske dollar valutakurs, med gjeldende valutakurs og en jevn omformer mellom norske kroner og amerikanske dollar.

Stikkontakt og reiseadapter i Marshalløyene

Før du legger ut på en tur til Marshalløyene, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Marshalløyene er Typ A, og strømnettet har spenning 100-125 V og frekvens 50/60. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Marshalløyene. Les mer her om reiseadapter Marshalløyene.

Links for at læse mere om Marshalløyene

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Marshallöarna?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Marshalløerne?

Marshalløyene på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Marshalløyene, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Marshalløyene. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Marshalløyene. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Marshalløyene godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Marshalløyene
   ››  Engelsk Wikipedia side om Marshalløyene

Marshalløyene på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Marshalløyene ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.