Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Marokko


Det er frokosttid i Marokko, mandag den 8. mars 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Marokko

Tidszonen som Marokko er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Marokko er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Marokko

Her kan du se hva klokken er i Marokko akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Marokko.

Generelle fakta om Marokko

I landet Marokko bor det omtrent 36 000 000 innbyggere i et område på ca. 710 850 km2, hovedstaden i Marokko heter Rabat. Landskoden for å ringe noen i Marokko fra et annet land er +212. I Marokko er det offisielle språket arabisk og berbisk, og den offisielle valutaen i Marokko er marokkansk dirham (MAD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Marokko er .ma. Den 30 juli feirer Marokko sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Marokkos byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Marokko.

Flagg i Marokko

Her kan du se hvilket flagg landet Marokko har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇲🇦

Stikkontakt og reiseadapter i Marokko

Før du legger ut på en tur til Marokko, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Marokko er Typ C, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Marokko.

Links for at læse mere om Marokko

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Marocko?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Marokko?

Marokko på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Marokko, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Marokko. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Marokko. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Marokko godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Marokko
   ››  Engelsk Wikipedia side om Marokko

Marokko på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Marokko ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.