Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Malé


Det er midt om natten i Malé, fredagen den 14 juni 2024

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Malé

Tidszonen som Malé er i er Maldives Time (UTC+5), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Malé i Maldivene er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Malé

Her kan du se hva klokken er i Malé i Maldivene akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Malé.

Generelle fakta om Malé

Malé ligger i Maldivene, og er faktisk også hovedstaden i Maldivene. Det er ca. 140 000 innbyggere i Malé, og Malé er ca. 9,27 km2 (kvadratkilometer) stor. I Maldivene er det offisielle språket dhivehi (maldivisk), og den offisielle valutaen i Maldivene er rufiyah (MVR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Maldivene er .mv. Den 26 juli feirer Maldivene sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Malé

For å ringe Malé fra et annet land, ring først landskoden for Maldivene som er +960, etterfulgt av retningsnummeret for Malé som er 331, 332, 333 eller 334, ring deretter nummeret du vil ringe i Malé.

Soloppgang og solnedgang i Malé

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Malé både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Malé.

Soloppgang i dag
torsdag 13. juni 2024
kl. 05:56:59
Senit i dag
torsdag 13. juni 2024
kl. 12:07:16
Solnedgang i dag
torsdag 13. juni 2024
kl. 18:17:33
Soloppgang i morgen
fredag 14. juni 2024
kl. 05:57:10
Senit i morgen
fredag 14. juni 2024
kl. 12:07:29
Solnedgang i morgen
fredag 14. juni 2024
kl. 18:17:47

Flagg i Maldivene og Malé

Her kan du se hvilket flagg landet Maldivene har, og dermed også Malé. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇲🇻

Stikkontakt og reiseadapter i Maldivene

Før du legger ut på en tur til Maldivene, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Maldivene er Typ G, og strømnettet har spenning 240 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Maldivene. Les mer her om reiseadapter Maldivene.

Links for at læse mere om Malé

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Malé?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Malé?

Malé på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Malé, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Malé. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Malé. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Malé godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Malé
   ››  Engelsk Wikipedia side om Malé

Malé i Maldivene på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Maldivene Malé ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.