Hva er klokka i Makarska


Det er frokosttid i Makarska, lørdag den 19. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Makarska

Tidszonen som Makarska er i er CET (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Makarska i Kroatia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Makarska

Her kan du se hva klokken er i Makarska i Kroatia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Makarska.

Generelle fakta om Makarska

Makarska ligger i Split-Dalmatia fylke i Kroatia. Det er ca. 14 000 innbyggere i Makarska, og Makarska er ca. 28 km2 (kvadratkilometer) stor. I Kroatia er det offisielle språket kroatisk, og den offisielle valutaen i Kroatia er kroatisk kuna (HRK). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kroatia er .hr. Den 25 juni feirer Kroatia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Makarska

For å ringe Makarska fra et annet land, ring først landskoden for Kroatia som er +385, etterfulgt av retningsnummeret for Makarska som er 21, ring deretter nummeret du vil ringe i Makarska.

Flagg i Kroatia og Makarska

Her kan du se hvilket flagg landet Kroatia har, og dermed også Makarska. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇭🇷

Links for at læse mere om Makarska

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Makarska?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Makarska?

Makarska på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Makarska, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Makarska. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Makarska. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Makarska godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Makarska
   ››  Engelsk Wikipedia side om Makarska

Kart over Makarska i Kroatia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Kroatia Makarska ligger.