Hva er klokka i Magaluf


Det er frokosttid i Magaluf, lørdag den 19. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Magaluf

Tidszonen som Magaluf er i er CET (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Magaluf i Spania er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Magaluf

Her kan du se hva klokken er i Magaluf i Spania akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Magaluf.

Generelle fakta om Magaluf

Magaluf ligger i på middelhavsøya Mallorca i Spania. Det er ca. 4000 innbyggere i Magaluf. I Spania er det offisielle språket spansk (katalansk, galisisk, baskisk, valensiansk og aragonesisk er offisielle i noen regioner), og den offisielle valutaen i Spania er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Spania er .es. Den 12 oktober feirer Spania sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Magaluf

For å ringe Magaluf fra et annet land, ring først landskoden for Spania som er +34, etterfulgt av retningsnummeret for Magaluf som er 971, ring deretter nummeret du vil ringe i Magaluf.

Flagg i Spania og Magaluf

Her kan du se hvilket flagg landet Spania har, og dermed også Magaluf. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇪🇸

Før turen til Magaluf

Hvis du planlegger en reise til Magaluf, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Magaluf akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og euro (EUR).

Links for at læse mere om Magaluf

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Magaluf?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Magaluf?

Magaluf på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Magaluf, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Magaluf. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Magaluf. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Magaluf godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Magaluf
   ››  Engelsk Wikipedia side om Magaluf

Kart over Magaluf i Spania

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Spania Magaluf ligger.