Hva er klokka på Madeira


Det er morgen på Madeira, lørdag den 19. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell på Madeira

Tidszonen som Madeira er i er WET (UTC+0), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Madeira i Portugal er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato på Madeira

Her kan du se hva klokken er på Madeira i Portugal akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket på Madeira.

Generelle fakta om Madeira

Madeira ligger i Portugal. Det er ca. 290 000 innbyggere i Madeira, og Madeira er ca. 794 km2 (kvadratkilometer) stor. Madeira ble grunnlagt ca. 1420. I Portugal er det offisielle språket portugisisk, og den offisielle valutaen i Portugal er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Portugal er .pt. Den 10 juni feirer Portugal sin årlige nasjonale dag.

Ring noen på Madeira

For å ringe Madeira fra et annet land, ring først landskoden for Portugal som er +351, etterfulgt av retningsnummeret for Madeira som er 291, ring deretter nummeret du vil ringe på Madeira.

Flagg i Portugal og Madeira

Her kan du se hvilket flagg landet Portugal har, og dermed også Madeira. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇵🇹

Før turen til Madeira

Hvis du planlegger en reise til Madeira, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes på Madeira akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og euro (EUR).

Links for at læse mere om Madeira

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan på Madeira?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken på Madeira?

Madeira på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Madeira, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Madeira. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Madeira. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Madeira godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Madeira
   ››  Engelsk Wikipedia side om Madeira

Kart over Madeira i Portugal

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Portugal Madeira ligger.