Hva er klokka i Los Angeles


Det er eftermiddag i Los Angeles, tirsdag den 15. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Los Angeles

Tidszonen som Los Angeles er i er Pacific (UTC-8), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Los Angeles i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Los Angeles

Her kan du se hva klokken er i Los Angeles i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Los Angeles.

Generelle fakta om Los Angeles

Los Angeles ligger i delstaten California i USA. Det er ca. 4 000 000 innbyggere i Los Angeles, og Los Angeles er ca. 1302 km2 (kvadratkilometer) stor. Los Angeles ble grunnlagt 4. september 1781. I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Los Angeles

For å ringe Los Angeles fra et annet land, ring først landskoden for USA som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for Los Angeles som er 213, 310/424, 323, 661 eller 747/818 (avhengig av del av Los Angeles), ring deretter nummeret du vil ringe i Los Angeles.

Flagg i USA og Los Angeles

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også Los Angeles. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til Los Angeles

Hvis du planlegger en reise til Los Angeles, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i Los Angeles akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og amerikanske dollar (USD).

Links for at læse mere om Los Angeles

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Los Angeles?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Los Angeles?

Los Angeles på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Los Angeles, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Los Angeles. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Los Angeles. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Los Angeles godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Los Angeles
   ››  Engelsk Wikipedia side om Los Angeles

Kart over Los Angeles i USA

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA Los Angeles ligger.