Hva er klokka i Liverpool


Det er morgen i Liverpool, torsdag den 17. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Liverpool

Tidszonen som Liverpool er i er GMT (UTC+0), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Liverpool i Storbritannia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Liverpool

Her kan du se hva klokken er i Liverpool i Storbritannia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Liverpool.

Generelle fakta om Liverpool

Liverpool ligger i Storbritannia. Det er ca. 492 000 innbyggere i Liverpool, og Liverpool er ca. 112 km2 (kvadratkilometer) stor. Liverpool ble grunnlagt i 1207. I Storbritannia er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i Storbritannia er britisk pund (GBP). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Storbritannia er .uk.

Ring noen i Liverpool

For å ringe Liverpool fra et annet land, ring først landskoden for Storbritannia som er +44, etterfulgt av retningsnummeret for Liverpool som er 0151, ring deretter nummeret du vil ringe i Liverpool.

Flagg i Storbritannia og Liverpool

Her kan du se hvilket flagg landet Storbritannia har, og dermed også Liverpool. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇬🇧

Før turen til Liverpool

Hvis du planlegger en reise til Liverpool, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den britiske pund (GBP) valuta som brukes i Liverpool akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en britiske pund valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og britiske pund (GBP).

Links for at læse mere om Liverpool

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Liverpool?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Liverpool?

Liverpool på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Liverpool, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Liverpool. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Liverpool. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Liverpool godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Liverpool
   ››  Engelsk Wikipedia side om Liverpool

Kart over Liverpool i Storbritannia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Storbritannia Liverpool ligger.