Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Liechtenstein


Det er midt om natten i Liechtenstein, mandag den 10. august 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Liechtenstein

Tidszonen som Liechtenstein er i er Central European Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Liechtenstein er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Liechtenstein

Her kan du se hva klokken er i Liechtenstein akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Liechtenstein.

Generelle fakta om Liechtenstein

I landet Liechtenstein bor det omtrent 40 000 innbyggere i et område på ca. 160 km2. Landskoden for å ringe noen i Liechtenstein fra et annet land er +423. I Liechtenstein er det offisielle språket tysk, og den offisielle valutaen i Liechtenstein er sveitsisk franc (CHF). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Liechtenstein er .li. Den 15 august feirer Liechtenstein sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Liechtenstein

Her kan du se hvilket flagg landet Liechtenstein har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇱🇮

Stikkontakt og reiseadapter i Liechtenstein

Før du legger ut på en tur til Liechtenstein, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Liechtenstein er Typ J, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Liechtenstein

Links for at læse mere om Liechtenstein

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Liechtenstein?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Liechtenstein?

Liechtenstein på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Liechtenstein, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Liechtenstein. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Liechtenstein. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Liechtenstein godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Liechtenstein
   ››  Engelsk Wikipedia side om Liechtenstein

Liechtenstein på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Liechtenstein ligger.