Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Liberia


Det er aften i Liberia, tirsdag den 22. september 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Liberia

Tidszonen som Liberia er i er Greenwich Mean Time (UTC), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Liberia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Liberia

Her kan du se hva klokken er i Liberia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Liberia.

Generelle fakta om Liberia

I landet Liberia bor det omtrent 5 000 000 innbyggere i et område på ca. 111 369 km2. Landskoden for å ringe noen i Liberia fra et annet land er +231. I Liberia er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i Liberia er liberisk dollar (LRD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Liberia er .lr. Den 26 juli feirer Liberia sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Liberia

Her kan du se hvilket flagg landet Liberia har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇱🇷

Stikkontakt og reiseadapter i Liberia

Før du legger ut på en tur til Liberia, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Liberia er Typ A, og strømnettet har spenning 100-125 V og frekvens 50/60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Liberia

Links for at læse mere om Liberia

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Liberia?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Liberia?

Liberia på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Liberia, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Liberia. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Liberia. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Liberia godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Liberia
   ››  Engelsk Wikipedia side om Liberia

Liberia på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Liberia ligger.