Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Beirut


Det er morgen i Beirut, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Beirut

Tidszonen som Beirut er i er Eastern European Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Beirut i Libanon er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Beirut

Her kan du se hva klokken er i Beirut i Libanon akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Beirut.

Generelle fakta om Beirut

Beirut ligger i Libanon, og er faktisk også hovedstaden i Libanon. Det er ca. 370 000 innbyggere i Beirut, og Beirut er ca. 85 km2 (kvadratkilometer) stor. Beirut ble grunnlagt mer enn 5000 år siden. I Libanon er det offisielle språket arabisk og fransk, og den offisielle valutaen i Libanon er libanesisk pund (LBP). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Libanon er .lb. Den 22 november feirer Libanon sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Beirut

For å ringe Beirut fra et annet land, ring først landskoden for Libanon som er +961, etterfulgt av retningsnummeret for Beirut som er 1, ring deretter nummeret du vil ringe i Beirut.

Soloppgang og solnedgang i Beirut

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Beirut både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Beirut.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 06:36:46
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 11:51:04
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:05:22
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 06:36:07
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 11:51:14
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:06:21

Flagg i Libanon og Beirut

Her kan du se hvilket flagg landet Libanon har, og dermed også Beirut. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇱🇧

Links for at læse mere om Beirut

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Beirut?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Beirut?

Beirut på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Beirut, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Beirut. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Beirut. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Beirut godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Beirut
   ››  Engelsk Wikipedia side om Beirut

Kart over Beirut i Libanon

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Libanon Beirut ligger.