Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Libanon


Det er aften i Libanon, tirsdag den 28. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Libanon

Tidszonen som Libanon er i er Eastern European Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Libanon er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Libanon

Her kan du se hva klokken er i Libanon akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Libanon.

Generelle fakta om Libanon

I landet Libanon bor det omtrent 6 000 000 innbyggere i et område på ca. 10 452 km2, hovedstaden i Libanon heter Beirut. Landskoden for å ringe noen i Libanon fra et annet land er +961. I Libanon er det offisielle språket arabisk og fransk, og den offisielle valutaen i Libanon er libanesisk pund (LBP). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Libanon er .lb. Den 22 november feirer Libanon sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Libanons byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Libanon.

Flagg i Libanon

Her kan du se hvilket flagg landet Libanon har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇱🇧

Links for at læse mere om Libanon

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Libanon?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Libanon?

Libanon på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Libanon, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Libanon. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Libanon. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Libanon godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Libanon
   ››  Engelsk Wikipedia side om Libanon

Kart over Libanon

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Libanon ligger.