Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Lesotho


Det er aften i Lesotho, tirsdagen den 5 juli 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Lesotho

Tidszonen som Lesotho er i er South African Standard Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Lesotho er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Lesotho

Her kan du se hva klokken er i Lesotho akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Lesotho.

Generelle fakta om Lesotho

I landet Lesotho bor det omtrent 2 200 000 innbyggere i et område på ca. 30 355 km2. Landskoden for å ringe noen i Lesotho fra et annet land er +266. I Lesotho er det offisielle språket engelsk og sesotho, og den offisielle valutaen i Lesotho er lesothisk loti (LSL). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Lesotho er .ls. Den 4 oktober feirer Lesotho sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Lesotho

Her kan du se hvilket flagg landet Lesotho har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇱🇸

Stikkontakt og reiseadapter i Lesotho

Før du legger ut på en tur til Lesotho, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Lesotho er Typ M, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Lesotho. Les mer her om reiseadapter Lesotho.

Links for at læse mere om Lesotho

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Lesotho?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Lesotho?

Lesotho på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Lesotho, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Lesotho. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Lesotho. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Lesotho godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Lesotho
   ››  Engelsk Wikipedia side om Lesotho

Lesotho på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Lesotho ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.