Hva er klokka i Leeds


Det er morgen i Leeds, lørdag den 19. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Leeds

Tidszonen som Leeds er i er GMT (UTC+0), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Leeds i Storbritannia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Leeds

Her kan du se hva klokken er i Leeds i Storbritannia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Leeds.

Generelle fakta om Leeds

Leeds ligger i Storbritannia. Det er ca. 785 000 innbyggere i Leeds, og Leeds er ca. 552 km2 (kvadratkilometer) stor. Leeds ble grunnlagt i 1207. I Storbritannia er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i Storbritannia er britisk pund (GBP). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Storbritannia er .uk.

Ring noen i Leeds

For å ringe Leeds fra et annet land, ring først landskoden for Storbritannia som er +44, etterfulgt av retningsnummeret for Leeds som er 0113 (eller 01924 for Wakefield nese, 01937 for Wetherby / Boston Spa, 01943 for Guiseley / Otley, 01977 for Pontefract nos), ring deretter nummeret du vil ringe i Leeds.

Flagg i Storbritannia og Leeds

Her kan du se hvilket flagg landet Storbritannia har, og dermed også Leeds. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇬🇧

Før turen til Leeds

Hvis du planlegger en reise til Leeds, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den britiske pund (GBP) valuta som brukes i Leeds akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en britiske pund valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og britiske pund (GBP).

Links for at læse mere om Leeds

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Leeds?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Leeds?

Leeds på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Leeds, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Leeds. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Leeds. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Leeds godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Leeds
   ››  Engelsk Wikipedia side om Leeds

Kart over Leeds i Storbritannia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Storbritannia Leeds ligger.