Hva er klokka i Latvia


Det er midt om natten i Latvia, onsdag den 16. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Latvia

Tidszonen som Latvia er i er EET (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Latvia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Latvia

Her kan du se hva klokken er i Latvia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Latvia.

Generelle fakta om Latvia

I landet Latvia bor det omtrent 2 000 000 innbyggere i et område på ca. 64 589 km2, hovedstaden i Latvia heter Riga. Landskoden for å ringe noen i Latvia fra et annet land er +371. I Latvia er det offisielle språket latvisk, og den offisielle valutaen i Latvia er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Latvia er .lv. Den 18 november feirer Latvia sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Latvia

Her kan du se hvilket flagg landet Latvia har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇱🇻

Før turen til Latvia

Hvis du planlegger en reise til Latvia, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Latvia akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og euro (EUR).

Links for at læse mere om Latvia

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Lettland?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Letland?

Latvia på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Latvia, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Latvia. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Latvia. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Latvia godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Latvia
   ››  Engelsk Wikipedia side om Latvia

Kart over Latvia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Latvia ligger.