Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Latvia


Det er morgen i Latvia, søndag den 31. mai 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Latvia

Tidszonen som Latvia er i er Eastern European Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Latvia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Latvia

Her kan du se hva klokken er i Latvia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Latvia.

Generelle fakta om Latvia

I landet Latvia bor det omtrent 2 000 000 innbyggere i et område på ca. 64 589 km2, hovedstaden i Latvia heter Riga. Landskoden for å ringe noen i Latvia fra et annet land er +371. I Latvia er det offisielle språket latvisk, og den offisielle valutaen i Latvia er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Latvia er .lv. Den 18 november feirer Latvia sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Latvias byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Latvia.

Flagg i Latvia

Her kan du se hvilket flagg landet Latvia har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇱🇻

Før turen til Latvia

Hvis du planlegger en reise til Latvia, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Latvia akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og euro (EUR).

Stikkontakt og reiseadapter i Latvia

Før du legger ut på en tur til Latvia, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Latvia er Typ C, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Latvia.

Links for at læse mere om Latvia

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Lettland?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Letland?

Latvia på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Latvia, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Latvia. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Latvia. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Latvia godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Latvia
   ››  Engelsk Wikipedia side om Latvia

Latvia på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Latvia ligger.