Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Laos


Det er aften i Laos, mandag den 8. mars 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Laos

Tidszonen som Laos er i er Indochina Time (UTC+7), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Laos er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Laos

Her kan du se hva klokken er i Laos akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Laos.

Generelle fakta om Laos

I landet Laos bor det omtrent 7 000 000 innbyggere i et område på ca. 237 955 km2, hovedstaden i Laos heter Vientiane. Landskoden for å ringe noen i Laos fra et annet land er +856. I Laos er det offisielle språket lao, og den offisielle valutaen i Laos er laotisk kip (LAK). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Laos er .la. Den 2 desember feirer Laos sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Laoss byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Laos.

Flagg i Laos

Her kan du se hvilket flagg landet Laos har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇱🇦

Stikkontakt og reiseadapter i Laos

Før du legger ut på en tur til Laos, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Laos er Typ A, og strømnettet har spenning 100-125 V og frekvens 50/60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Laos

Links for at læse mere om Laos

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Laos?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Laos?

Laos på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Laos, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Laos. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Laos. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Laos godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Laos
   ››  Engelsk Wikipedia side om Laos

Laos på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Laos ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.