Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Nikosia


Det er midt om natten i Nikosia, søndag den 5. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Nikosia

Tidszonen som Nikosia er i er Eastern European Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Nikosia i Kypros er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Nikosia

Her kan du se hva klokken er i Nikosia i Kypros akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Nikosia.

Generelle fakta om Nikosia

Nikosia ligger i Kypros, og er faktisk også hovedstaden i Kypros. Det er ca. 300 000 innbyggere i Nikosia, og Nikosia er ca. 111 km2 (kvadratkilometer) stor. Nikosia ble grunnlagt i løpet av 300-tallet. I Kypros er det offisielle språket gresk og tyrkisk, og den offisielle valutaen i Kypros er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kypros er .cy. Den 1 oktober feirer Kypros sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Nikosia

For å ringe Nikosia fra et annet land, ring først landskoden for Kypros som er +357, etterfulgt av retningsnummeret for Nikosia som er 22, ring deretter nummeret du vil ringe i Nikosia.

Soloppgang og solnedgang i Nikosia

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Nikosia både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Nikosia.

Soloppgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 06:26:21
Senit i dag
søndag 05. april 2020
kl. 12:48:56
Solnedgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 19:11:31
Soloppgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 06:24:59
Senit i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 12:48:39
Solnedgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 19:12:19

Flagg i Kypros og Nikosia

Her kan du se hvilket flagg landet Kypros har, og dermed også Nikosia. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇾

Før turen til Nikosia

Hvis du planlegger en reise til Nikosia, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Nikosia akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Nikosia

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Nicosia?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Nicosia?

Nikosia på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Nikosia, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Nikosia. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Nikosia. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Nikosia godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Nikosia
   ››  Engelsk Wikipedia side om Nikosia

Kart over Nikosia i Kypros

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Kypros Nikosia ligger.