Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Nikosia


Det er morgen i Nikosia, onsdagen den 28 september 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Nikosia

Tidszonen som Nikosia er i er Eastern European Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Nikosia i Kypros er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Nikosia

Her kan du se hva klokken er i Nikosia i Kypros akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Nikosia.

Generelle fakta om Nikosia

Nikosia ligger i Kypros, og er faktisk også hovedstaden i Kypros. Det er ca. 300 000 innbyggere i Nikosia, og Nikosia er ca. 111 km2 (kvadratkilometer) stor. Nikosia ble grunnlagt i løpet av 300-tallet. I Kypros er det offisielle språket gresk og tyrkisk, og den offisielle valutaen i Kypros er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kypros er .cy. Den 1 oktober feirer Kypros sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Nikosia

For å ringe Nikosia fra et annet land, ring først landskoden for Kypros som er +357, etterfulgt av retningsnummeret for Nikosia som er 22, ring deretter nummeret du vil ringe i Nikosia.

Soloppgang og solnedgang i Nikosia

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Nikosia både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Nikosia.

Soloppgang i dag
onsdag 28. september 2022
kl. 06:38:53
Senit i dag
onsdag 28. september 2022
kl. 12:37:09
Solnedgang i dag
onsdag 28. september 2022
kl. 18:35:24
Soloppgang i morgen
torsdag 29. september 2022
kl. 06:39:39
Senit i morgen
torsdag 29. september 2022
kl. 12:36:48
Solnedgang i morgen
torsdag 29. september 2022
kl. 18:33:58

Flagg i Kypros og Nikosia

Her kan du se hvilket flagg landet Kypros har, og dermed også Nikosia. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇾

Før turen til Nikosia

Hvis du planlegger en reise til Nikosia, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Nikosia akkurat nå, i forhold til den norske kronen. Her kan du finne euro valutakurs, med gjeldende valutakurs og en jevn omformer mellom norske kroner og euro.

Stikkontakt og reiseadapter i Kypros

Før du legger ut på en tur til Kypros, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Kypros er Typ G, og strømnettet har spenning 240 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Kypros. Les mer her om reiseadapter Kypros.

Links for at læse mere om Nikosia

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Nicosia?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Nicosia?

Nikosia på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Nikosia, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Nikosia. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Nikosia. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Nikosia godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Nikosia
   ››  Engelsk Wikipedia side om Nikosia

Nikosia i Kypros på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Kypros Nikosia ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.