Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Limassol


Det er morgen i Limassol, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Limassol

Tidszonen som Limassol er i er Eastern European Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Limassol i Kypros er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Limassol

Her kan du se hva klokken er i Limassol i Kypros akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Limassol.

Generelle fakta om Limassol

Limassol ligger i Kypros. Det er ca. 100 000 innbyggere i Limassol, og Limassol er ca. 45 km2 (kvadratkilometer) stor. I Kypros er det offisielle språket gresk og tyrkisk, og den offisielle valutaen i Kypros er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kypros er .cy. Den 1 oktober feirer Kypros sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Limassol

For å ringe Limassol fra et annet land, ring først landskoden for Kypros som er +357, etterfulgt av retningsnummeret for Limassol som er 25, ring deretter nummeret du vil ringe i Limassol.

Soloppgang og solnedgang i Limassol

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Limassol både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Limassol.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 06:48:12
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:00:59
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:13:46
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 06:47:32
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:01:09
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:14:46

Flagg i Kypros og Limassol

Her kan du se hvilket flagg landet Kypros har, og dermed også Limassol. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇾

Før turen til Limassol

Hvis du planlegger en reise til Limassol, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Limassol akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Limassol

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Limassol?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Limassol?

Limassol på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Limassol, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Limassol. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Limassol. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Limassol godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Limassol
   ››  Engelsk Wikipedia side om Limassol

Kart over Limassol i Kypros

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Kypros Limassol ligger.