Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Agia Napa


Det er morgen i Agia Napa, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Agia Napa

Tidszonen som Agia Napa er i er Eastern European Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Agia Napa i Kypros er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Agia Napa

Her kan du se hva klokken er i Agia Napa i Kypros akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Agia Napa.

Generelle fakta om Agia Napa

Agia Napa ligger i Famagusta-distriktet i Kypros. Det er ca. 3 000 innbyggere i Agia Napa. I Kypros er det offisielle språket gresk og tyrkisk, og den offisielle valutaen i Kypros er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kypros er .cy. Den 1 oktober feirer Kypros sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Agia Napa

For å ringe Agia Napa fra et annet land, ring først landskoden for Kypros som er +357, etterfulgt av retningsnummeret for Agia Napa som er 23, ring deretter nummeret du vil ringe i Agia Napa.

Soloppgang og solnedgang i Agia Napa

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Agia Napa både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Agia Napa.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 06:44:50
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 11:57:04
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 17:09:18
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 06:44:09
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 11:57:14
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 17:10:20

Flagg i Kypros og Agia Napa

Her kan du se hvilket flagg landet Kypros har, og dermed også Agia Napa. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇾

Før turen til Agia Napa

Hvis du planlegger en reise til Agia Napa, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Agia Napa akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Agia Napa

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Ayia Napa?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Ayia Napa?

Agia Napa på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Agia Napa, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Agia Napa. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Agia Napa. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Agia Napa godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Agia Napa
   ››  Engelsk Wikipedia side om Agia Napa

Kart over Agia Napa i Kypros

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Kypros Agia Napa ligger.