Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Kypros


Det er midt om natten i Kypros, onsdag den 23. september 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Kypros

Tidszonen som Kypros er i er EET (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Kypros er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Kypros

Her kan du se hva klokken er i Kypros akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Kypros.

Generelle fakta om Kypros

I landet Kypros bor det omtrent 1 200 000 innbyggere i et område på ca. 9 251 km2, hovedstaden i Kypros heter Nikosia. Landskoden for å ringe noen i Kypros fra et annet land er +357. I Kypros er det offisielle språket gresk og tyrkisk, og den offisielle valutaen i Kypros er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kypros er .cy. Den 1 oktober feirer Kypros sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Kypross byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Kypros.

Flagg i Kypros

Her kan du se hvilket flagg landet Kypros har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇾

Før turen til Kypros

Hvis du planlegger en reise til Kypros, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Kypros akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og euro (EUR).

Stikkontakt og reiseadapter i Kypros

Før du legger ut på en tur til Kypros, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Kypros er Typ G, og strømnettet har spenning 240 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Kypros

Links for at læse mere om Kypros

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Cypern?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Cypern?

Kypros på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Kypros, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Kypros. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Kypros. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Kypros godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Kypros
   ››  Engelsk Wikipedia side om Kypros

Kypros på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Kypros ligger.