Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Kuwait


Det er aften i Kuwait, mandagen den 15 august 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Kuwait

Tidszonen som Kuwait er i er Arabia Standard Time (UTC+3), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Kuwait er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Kuwait

Her kan du se hva klokken er i Kuwait akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Kuwait.

Generelle fakta om Kuwait

I landet Kuwait bor det omtrent 5 000 000 innbyggere i et område på ca. 17 818 km2. Landskoden for å ringe noen i Kuwait fra et annet land er +965. I Kuwait er det offisielle språket arabisk, og den offisielle valutaen i Kuwait er kuwaitisk dinar (KWD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kuwait er .kw. Den 25 februar feirer Kuwait sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Kuwait

Her kan du se hvilket flagg landet Kuwait har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇰🇼

Stikkontakt og reiseadapter i Kuwait

Før du legger ut på en tur til Kuwait, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Kuwait er Typ G, og strømnettet har spenning 240 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Kuwait. Les mer her om reiseadapter Kuwait.

Links for at læse mere om Kuwait

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Kuwait?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Kuwait?

Kuwait på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Kuwait, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Kuwait. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Kuwait. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Kuwait godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Kuwait
   ››  Engelsk Wikipedia side om Kuwait

Kuwait på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Kuwait ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.