Hva er klokka i Krabi


Det er eftermiddag i Krabi, lørdag den 14. desember 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Krabi

Tidszonen som Krabi er i er ICT (UTC+7), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Krabi i Thailand er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Krabi

Her kan du se hva klokken er i Krabi i Thailand akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Krabi.

Generelle fakta om Krabi

Krabi ligger i Thailand. Det er ca. 460 000 innbyggere i Krabi, og Krabi er ca. 4 709 km2 (kvadratkilometer) stor. I Thailand er det offisielle språket thai, og den offisielle valutaen i Thailand er thailandsk baht (THB). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Thailand er .th. Den 28 juli feirer Thailand sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Krabi

For å ringe Krabi fra et annet land, ring først landskoden for Thailand som er +66, etterfulgt av retningsnummeret for Krabi som er 075, ring deretter nummeret du vil ringe i Krabi.

Flagg i Thailand og Krabi

Her kan du se hvilket flagg landet Thailand har, og dermed også Krabi. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇹🇭

Før turen til Krabi

Hvis du planlegger en reise til Krabi, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den thailandske baht (THB) valuta som brukes i Krabi akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en thailandske baht valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og thailandske baht (THB).

Links for at læse mere om Krabi

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Krabi?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Krabi?

Krabi på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Krabi, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Krabi. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Krabi. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Krabi godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Krabi
   ››  Engelsk Wikipedia side om Krabi

Kart over Krabi i Thailand

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Thailand Krabi ligger.