Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Kirgisistan


Det er aften i Kirgisistan, mandagen den 15 august 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Kirgisistan

Tidszonen som Kirgisistan er i er Kyrgyzstan Time (UTC+6), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Kirgisistan er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Kirgisistan

Her kan du se hva klokken er i Kirgisistan akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Kirgisistan.

Generelle fakta om Kirgisistan

I landet Kirgisistan bor det omtrent 6 500 000 innbyggere i et område på ca. 199 951 km2. Landskoden for å ringe noen i Kirgisistan fra et annet land er +996. I Kirgisistan er det offisielle språket kirgisisk og russisk, og den offisielle valutaen i Kirgisistan er kirgisisk som (KGS). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kirgisistan er .kg. Den 31 august feirer Kirgisistan sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Kirgisistan

Her kan du se hvilket flagg landet Kirgisistan har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇰🇬

Stikkontakt og reiseadapter i Kirgisistan

Før du legger ut på en tur til Kirgisistan, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Kirgisistan er Typ C, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Kirgisistan. Les mer her om reiseadapter Kirgisistan.

Links for at læse mere om Kirgisistan

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Kirgizistan?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Kirgisistan?

Kirgisistan på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Kirgisistan, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Kirgisistan. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Kirgisistan. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Kirgisistan godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Kirgisistan
   ››  Engelsk Wikipedia side om Kirgisistan

Kirgisistan på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Kirgisistan ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.