Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Hongkong


Det er eftermiddag i Hongkong, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Hongkong

Tidszonen som Hongkong er i er Hong Kong Time  (UTC+8), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Hongkong i Kina er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Hongkong

Her kan du se hva klokken er i Hongkong i Kina akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Hongkong.

Generelle fakta om Hongkong

Hongkong ligger i i en spesiell administrativ region (selv med ditt eget flagg: 🇭🇰) i Kina. Det er ca. 7 500 000 innbyggere i Hongkong, og Hongkong er ca. 2 755 km2 (kvadratkilometer) stor. I Kina er det offisielle språket kinesisk, og den offisielle valutaen i Kina er kinesisk renminbi (CNY). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kina er .cn. Den 1 oktober feirer Kina sin årlige nasjonale dag.

Soloppgang og solnedgang i Hongkong

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Hongkong både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Hongkong.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 07:03:00
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:36:20
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 18:09:41
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 07:02:41
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:36:31
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 18:10:20

Flagg i Kina og Hongkong

Her kan du se hvilket flagg landet Kina har, og dermed også Hongkong. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇳

Før turen til Hongkong

Hvis du planlegger en reise til Hongkong, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den kinesiske yuan (CNY) valuta som brukes i Hongkong akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en kinesiske yuan valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og kinesiske yuan (CNY).

Links for at læse mere om Hongkong

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Hongkong?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Hongkong?

Hongkong på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Hongkong, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Hongkong. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Hongkong. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Hongkong godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Hongkong
   ››  Engelsk Wikipedia side om Hongkong

Kart over Hongkong i Kina

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Kina Hongkong ligger.