Hva er klokka i Praia


Det er midt om natten i Praia, lørdag den 25. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Praia

Tidszonen som Praia er i er CVT UTC-1, og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Praia i Kapp Verde er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Praia

Her kan du se hva klokken er i Praia i Kapp Verde akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Praia.

Generelle fakta om Praia

Praia ligger i Kapp Verde, og er faktisk også hovedstaden i Kapp Verde. Det er ca. 150 000 innbyggere i Praia, og Praia er ca. 103 km2 (kvadratkilometer) stor. Praia ble grunnlagt i 1615 (som Praia de Santa Maria). I Kapp Verde er det offisielle språket portugisisk, og den offisielle valutaen i Kapp Verde er kappverdisk escudo (CVE). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kapp Verde er .cv. Den 12 september feirer Kapp Verde sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Kapp Verde og Praia

Her kan du se hvilket flagg landet Kapp Verde har, og dermed også Praia. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇻

Links for at læse mere om Praia

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Praia?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Praia?

Praia på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Praia, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Praia. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Praia. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Praia godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Praia
   ››  Engelsk Wikipedia side om Praia

Kart over Praia i Kapp Verde

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Kapp Verde Praia ligger.