Hva er klokka i Jelsa


Det er morgen i Jelsa, lørdag den 19. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Jelsa

Tidszonen som Jelsa er i er CET (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Jelsa i Kroatia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Jelsa

Her kan du se hva klokken er i Jelsa i Kroatia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Jelsa.

Generelle fakta om Jelsa

Jelsa ligger i Split-Dalmatia fylke i Kroatia. Det er ca. 4 000 innbyggere i Jelsa, og Jelsa er ca. 146 km2 (kvadratkilometer) stor. I Kroatia er det offisielle språket kroatisk, og den offisielle valutaen i Kroatia er kroatisk kuna (HRK). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kroatia er .hr. Den 25 juni feirer Kroatia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Jelsa

For å ringe Jelsa fra et annet land, ring først landskoden for Kroatia som er +385, etterfulgt av retningsnummeret for Jelsa som er 21, ring deretter nummeret du vil ringe i Jelsa.

Flagg i Kroatia og Jelsa

Her kan du se hvilket flagg landet Kroatia har, og dermed også Jelsa. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇭🇷

Links for at læse mere om Jelsa

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Jelsa?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Jelsa?

Jelsa på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Jelsa, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Jelsa. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Jelsa. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Jelsa godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Jelsa
   ››  Engelsk Wikipedia side om Jelsa

Kart over Jelsa i Kroatia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Kroatia Jelsa ligger.