Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Kingston


Det er morgen i Kingston, mandagen den 15 august 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Kingston

Tidszonen som Kingston er i er Eastern Standard Time (UTC-5), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Kingston i Jamaica er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Kingston

Her kan du se hva klokken er i Kingston i Jamaica akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Kingston.

Generelle fakta om Kingston

Kingston ligger i Jamaica, og er faktisk også hovedstaden i Jamaica. Det er ca. 1 250 000 innbyggere i Kingston, og Kingston er ca. 480 km2 (kvadratkilometer) stor. Kingston ble grunnlagt 1692. I Jamaica er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i Jamaica er jamaicansk dollar (JMD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Jamaica er .jm.

Soloppgang og solnedgang i Kingston

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Kingston både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Kingston.

Soloppgang i dag
mandag 15. august 2022
kl. 05:49:33
Senit i dag
mandag 15. august 2022
kl. 12:11:41
Solnedgang i dag
mandag 15. august 2022
kl. 18:33:50
Soloppgang i morgen
tirsdag 16. august 2022
kl. 05:49:47
Senit i morgen
tirsdag 16. august 2022
kl. 12:11:29
Solnedgang i morgen
tirsdag 16. august 2022
kl. 18:33:11

Flagg i Jamaica og Kingston

Her kan du se hvilket flagg landet Jamaica har, og dermed også Kingston. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇯🇲

Stikkontakt og reiseadapter i Jamaica

Før du legger ut på en tur til Jamaica, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Jamaica er Typ A, og strømnettet har spenning 100-125 V og frekvens 50/60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Jamaica. Les mer her om reiseadapter Jamaica.

Links for at læse mere om Kingston

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Kingston?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Kingston?

Kingston på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Kingston, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Kingston. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Kingston. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Kingston godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Kingston
   ››  Engelsk Wikipedia side om Kingston

Kingston i Jamaica på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Jamaica Kingston ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.