Hva er klokka i Jerusalem


Det er midt om natten i Jerusalem, lørdag den 25. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Jerusalem

Tidszonen som Jerusalem er i er PST (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Jerusalem i Israel er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Jerusalem

Her kan du se hva klokken er i Jerusalem i Israel akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Jerusalem.

Generelle fakta om Jerusalem

Jerusalem ligger i Jerusalem-distriktet i Israel. Det er ca. 805 000 innbyggere i Jerusalem, og Jerusalem er ca. 125 km2 (kvadratkilometer) stor. Jerusalem ble grunnlagt 4500 fvt. I Israel er det offisielle språket hebraisk og arabisk, og den offisielle valutaen i Israel er ny israelsk shekel (ILS). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Israel er .il. Den 14 mai feirer Israel sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Jerusalem

For å ringe Jerusalem fra et annet land, ring først landskoden for Israel som er +972, etterfulgt av retningsnummeret for Jerusalem som er 2, ring deretter nummeret du vil ringe i Jerusalem.

Flagg i Israel og Jerusalem

Her kan du se hvilket flagg landet Israel har, og dermed også Jerusalem. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇮🇱

Links for at læse mere om Jerusalem

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Jerusalem?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Jerusalem?

Jerusalem på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Jerusalem, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Jerusalem. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Jerusalem. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Jerusalem godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Jerusalem
   ››  Engelsk Wikipedia side om Jerusalem

Kart over Jerusalem i Israel

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Israel Jerusalem ligger.