Hva er klokka i Israel


Det er midt om natten i Israel, torsdag den 23. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Israel

Tidszonen som Israel er i er PST (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Israel er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Israel

Her kan du se hva klokken er i Israel akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Israel.

Generelle fakta om Israel

I landet Israel bor det omtrent 9 100 000 innbyggere i et område på ca. 20 770 km2. Landskoden for å ringe noen i Israel fra et annet land er +972. I Israel er det offisielle språket hebraisk og arabisk, og den offisielle valutaen i Israel er ny israelsk shekel (ILS). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Israel er .il. Den 14 mai feirer Israel sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Israel

Her kan du se hvilket flagg landet Israel har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇮🇱

Links for at læse mere om Israel

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Israel?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Israel?

Israel på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Israel, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Israel. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Israel. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Israel godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Israel
   ››  Engelsk Wikipedia side om Israel

Kart over Israel

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Israel ligger.