Hva er klokka? logotype

Hva er klokka på Bali


Det er morgen på Bali, mandag den 17. mai 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone på Bali

Tidszonen som Bali er i er Central Indonesian Time (UTC+8), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Bali i Indonesia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato på Bali

Her kan du se hva klokken er på Bali i Indonesia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket på Bali.

Generelle fakta om Bali

Bali ligger i Indonesia. Det er ca. 4 250 000 innbyggere i Bali, og Bali er ca. 5 780 km2 (kvadratkilometer) stor. Bali ble grunnlagt sannsynligvis i det 14. århundre. I Indonesia er det offisielle språket indonesisk, og den offisielle valutaen i Indonesia er indonesisk rupiah (IDR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Indonesia er .id. Den 17 august feirer Indonesia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen på Bali

For å ringe Bali fra et annet land, ring først landskoden for Indonesia som er +62, etterfulgt av retningsnummeret for Bali som er 36, ring deretter nummeret du vil ringe på Bali.

Soloppgang og solnedgang i Bali

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Bali både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Bali.

Soloppgang i dag
mandag 17. mai 2021
kl. 06:23:55
Senit i dag
mandag 17. mai 2021
kl. 12:15:38
Solnedgang i dag
mandag 17. mai 2021
kl. 18:07:21
Soloppgang i morgen
tirsdag 18. mai 2021
kl. 06:24:06
Senit i morgen
tirsdag 18. mai 2021
kl. 12:15:40
Solnedgang i morgen
tirsdag 18. mai 2021
kl. 18:07:15

Flagg i Indonesia og Bali

Her kan du se hvilket flagg landet Indonesia har, og dermed også Bali. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇮🇩

Stikkontakt og reiseadapter i Indonesia

Før du legger ut på en tur til Indonesia, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Indonesia er Typ C, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Indonesia.

Links for at læse mere om Bali

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan på Bali?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken på Bali?

Bali på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Bali, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Bali. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Bali. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Bali godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Bali
   ››  Engelsk Wikipedia side om Bali

Bali i Indonesia på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Indonesia Bali ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.