Hva er klokka i Indonesia


Det er midt om natten i Indonesia, torsdag den 12. desember 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Indonesia

Tidszonen som Indonesia er i er WITA (UTC+8), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Indonesia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Indonesia

Her kan du se hva klokken er i Indonesia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Indonesia.

Generelle fakta om Indonesia

I landet Indonesia bor det omtrent 261 000 000 innbyggere i et område på ca. 1 904 569 km2. Landskoden for å ringe noen i Indonesia fra et annet land er +62. I Indonesia er det offisielle språket indonesisk, og den offisielle valutaen i Indonesia er indonesisk rupiah (IDR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Indonesia er .id. Den 17 august feirer Indonesia sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Indonesia

Her kan du se hvilket flagg landet Indonesia har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇮🇩

Links for at læse mere om Indonesia

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Indonesien?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Indonesien?

Indonesia på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Indonesia, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Indonesia. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Indonesia. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Indonesia godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Indonesia
   ››  Engelsk Wikipedia side om Indonesia

Kart over Indonesia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Indonesia ligger.