Hva er klokka i Honolulu


Det er midt om natten i Honolulu, lørdag den 19. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Honolulu

Tidszonen som Honolulu er i er HAST (UTC-10), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Honolulu i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Honolulu

Her kan du se hva klokken er i Honolulu i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Honolulu.

Generelle fakta om Honolulu

Honolulu ligger i delstaten Hawaii i USA. Det er ca. 350 000 innbyggere i Honolulu, og Honolulu er ca. 157 km2 (kvadratkilometer) stor. I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Honolulu

For å ringe Honolulu fra et annet land, ring først landskoden for USA som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for Honolulu som er 808, ring deretter nummeret du vil ringe i Honolulu.

Flagg i USA og Honolulu

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også Honolulu. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til Honolulu

Hvis du planlegger en reise til Honolulu, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i Honolulu akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og amerikanske dollar (USD).

Links for at læse mere om Honolulu

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Honolulu?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Honolulu?

Honolulu på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Honolulu, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Honolulu. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Honolulu. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Honolulu godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Honolulu
   ››  Engelsk Wikipedia side om Honolulu

Kart over Honolulu i USA

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA Honolulu ligger.