Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Guyana


Det er frokosttid i Guyana, tirsdagen den 5 juli 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Guyana

Tidszonen som Guyana er i er Atlantic Standard Time (UTC-4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Guyana er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Guyana

Her kan du se hva klokken er i Guyana akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Guyana.

Generelle fakta om Guyana

I landet Guyana bor det omtrent 800 000 innbyggere i et område på ca. 214 970 km2. Landskoden for å ringe noen i Guyana fra et annet land er +592. I Guyana er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i Guyana er guyansk dollar (GYD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Guyana er .gy. Den 23 februar feirer Guyana sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Guyana

Her kan du se hvilket flagg landet Guyana har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇬🇾

Stikkontakt og reiseadapter i Guyana

Før du legger ut på en tur til Guyana, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Guyana er Typ A, og strømnettet har spenning 100-125 V og frekvens 50/60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Guyana. Les mer her om reiseadapter Guyana.

Links for at læse mere om Guyana

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Guyana?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Guyana?

Guyana på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Guyana, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Guyana. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Guyana. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Guyana godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Guyana
   ››  Engelsk Wikipedia side om Guyana

Guyana på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Guyana ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.