Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Guinea


Det er frokosttid i Guinea, lørdag den 22. februar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Guinea

Tidszonen som Guinea er i er GMT (UTC), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Guinea er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Guinea

Her kan du se hva klokken er i Guinea akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Guinea.

Generelle fakta om Guinea

I landet Guinea bor det omtrent 12 500 000 innbyggere i et område på ca. 245 857 km2. Landskoden for å ringe noen i Guinea fra et annet land er +224. I Guinea er det offisielle språket fransk, arabisk og fulfulde, og den offisielle valutaen i Guinea er guineansk franc (GNF). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Guinea er .gn. Den 2 oktober feirer Guinea sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Guinea

Her kan du se hvilket flagg landet Guinea har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇬🇳

Links for at læse mere om Guinea

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Guinea?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Guinea?

Guinea på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Guinea, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Guinea. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Guinea. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Guinea godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Guinea
   ››  Engelsk Wikipedia side om Guinea

Kart over Guinea

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Guinea ligger.