Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Guernsey


Det er aften i Guernsey, tirsdagen den 5 juli 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Guernsey

Tidszonen som Guernsey er i er Greenwich Mean Time (UTC), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Guernsey er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Guernsey

Her kan du se hva klokken er i Guernsey akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Guernsey.

Generelle fakta om Guernsey

I landet Guernsey bor det omtrent 65 000 innbyggere i et område på ca. 65 km2. Landskoden for å ringe noen i Guernsey fra et annet land er +44. I Guernsey er det offisielle språket engelsk og fransk, og den offisielle valutaen i Guernsey er guernseypund og britisk pund (GBP). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Guernsey er .gg.

Flagg i Guernsey

Her kan du se hvilket flagg landet Guernsey har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇬🇬

Før turen til Guernsey

Hvis du planlegger en reise til Guernsey, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den britiske pund (GBP) valuta som brukes i Guernsey akkurat nå, i forhold til den norske kronen. Her kan du finne britiske pund valutakurs, med gjeldende valutakurs og en jevn omformer mellom norske kroner og britiske pund.

Stikkontakt og reiseadapter i Guernsey

Før du legger ut på en tur til Guernsey, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Guernsey er Typ C, Typ G, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du kanskje trenger et reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Guernsey. Les mer her om reiseadapter Guernsey.

Links for at læse mere om Guernsey

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Guernsey?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Guernsey?

Guernsey på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Guernsey, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Guernsey. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Guernsey. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Guernsey godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Guernsey
   ››  Engelsk Wikipedia side om Guernsey

Guernsey på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Guernsey ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.