Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Grenada


Det er morgen i Grenada, mandag den 8. mars 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Grenada

Tidszonen som Grenada er i er UTC-4, og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Grenada er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Grenada

Her kan du se hva klokken er i Grenada akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Grenada.

Generelle fakta om Grenada

I landet Grenada bor det omtrent 115 000 innbyggere i et område på ca. 348,5 km2. Landskoden for å ringe noen i Grenada fra et annet land er +1-473. I Grenada er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i Grenada er østkaribisk dollar (XCD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Grenada er .gd. Den 7 februar feirer Grenada sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Grenada

Her kan du se hvilket flagg landet Grenada har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇬🇩

Stikkontakt og reiseadapter i Grenada

Før du legger ut på en tur til Grenada, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Grenada er Typ G, og strømnettet har spenning 240 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Grenada

Links for at læse mere om Grenada

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Grenada?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Grenada?

Grenada på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Grenada, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Grenada. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Grenada. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Grenada godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Grenada
   ››  Engelsk Wikipedia side om Grenada

Grenada på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Grenada ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.