Hva er klokka i Gradac


Det er midt om natten i Gradac, onsdag den 16. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Gradac

Tidszonen som Gradac er i er CET (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Gradac i Kroatia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Gradac

Her kan du se hva klokken er i Gradac i Kroatia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Gradac.

Generelle fakta om Gradac

Gradac ligger i Split-Dalmatia fylke i Kroatia. Det er ca. 1 500 innbyggere i Gradac, og Gradac er ca. 49 km2 (kvadratkilometer) stor. I Kroatia er det offisielle språket kroatisk, og den offisielle valutaen i Kroatia er kroatisk kuna (HRK). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Kroatia er .hr. Den 25 juni feirer Kroatia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Gradac

For å ringe Gradac fra et annet land, ring først landskoden for Kroatia som er +385, etterfulgt av retningsnummeret for Gradac som er 21, ring deretter nummeret du vil ringe i Gradac.

Flagg i Kroatia og Gradac

Her kan du se hvilket flagg landet Kroatia har, og dermed også Gradac. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇭🇷

Links for at læse mere om Gradac

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Gradac?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Gradac?

Gradac på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Gradac, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Gradac. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Gradac. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Gradac godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Gradac
   ››  Engelsk Wikipedia side om Gradac

Kart over Gradac i Kroatia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Kroatia Gradac ligger.