Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Fransk Polynesia


Det er morgen i Fransk Polynesia, tirsdagen den 5 juli 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Fransk Polynesia

Tidszonen som Fransk Polynesia er i er UTC-10, og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Fransk Polynesia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Fransk Polynesia

Her kan du se hva klokken er i Fransk Polynesia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Fransk Polynesia.

Generelle fakta om Fransk Polynesia

I landet Fransk Polynesia bor det omtrent 280 000 innbyggere i et område på ca. 4 167 km2. Landskoden for å ringe noen i Fransk Polynesia fra et annet land er +689. I Fransk Polynesia er det offisielle språket fransk, og den offisielle valutaen i Fransk Polynesia er CFP-franc (XPF). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Fransk Polynesia er .pf. Den 14 juli feirer Fransk Polynesia sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Fransk Polynesias byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Fransk Polynesia.

Flagg i Fransk Polynesia

Her kan du se hvilket flagg landet Fransk Polynesia har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇵🇫

Stikkontakt og reiseadapter i Fransk Polynesia

Før du legger ut på en tur til Fransk Polynesia, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Fransk Polynesia er Typ A, Typ B, Typ E, og strømnettet har spenning 110/220 V og frekvens 50/60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Fransk Polynesia. Les mer her om reiseadapter Fransk Polynesia.

Links for at læse mere om Fransk Polynesia

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Franska Polynesien?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Fransk Polynesien?

Fransk Polynesia på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Fransk Polynesia, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Fransk Polynesia. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Fransk Polynesia. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Fransk Polynesia godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Fransk Polynesia
   ››  Engelsk Wikipedia side om Fransk Polynesia

Fransk Polynesia på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Fransk Polynesia ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.