Hva er klokka i Finland


Det er midt om natten i Finland, torsdag den 23. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Finland

Tidszonen som Finland er i er EET (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Finland er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Finland

Her kan du se hva klokken er i Finland akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Finland.

Generelle fakta om Finland

I landet Finland bor det omtrent 5 500 000 innbyggere i et område på ca. 338 424 km2, hovedstaden i Finland heter Helsingfors. Landskoden for å ringe noen i Finland fra et annet land er +358. I Finland er det offisielle språket finsk og svensk, og den offisielle valutaen i Finland er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Finland er .fi. Den 6 desember feirer Finland sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Finland

Her kan du se hvilket flagg landet Finland har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇫🇮

Før turen til Finland

Hvis du planlegger en reise til Finland, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Finland akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og euro (EUR).

Links for at læse mere om Finland

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Finland?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Finland?

Finland på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Finland, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Finland. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Finland. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Finland godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Finland
   ››  Engelsk Wikipedia side om Finland

Kart over Finland

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Finland ligger.