Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Eswatini


Det er aften i Eswatini, tirsdagen den 5 juli 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Eswatini

Tidszonen som Eswatini er i er South African Standard Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Eswatini er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Eswatini

Her kan du se hva klokken er i Eswatini akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Eswatini.

Generelle fakta om Eswatini

I landet Eswatini bor det omtrent 1 200 000 innbyggere i et område på ca. 17 364 km2. Landskoden for å ringe noen i Eswatini fra et annet land er +268. I Eswatini er det offisielle språket swazi og engelsk, og den offisielle valutaen i Eswatini er swazilandsk lilangeni (SZL). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Eswatini er .sz. Den 6 september feirer Eswatini sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Eswatini

Her kan du se hvilket flagg landet Eswatini har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇸🇿

Stikkontakt og reiseadapter i Eswatini

Før du legger ut på en tur til Eswatini, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Eswatini er Typ M, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Eswatini. Les mer her om reiseadapter Eswatini.

Links for at læse mere om Eswatini

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Swaziland?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Swaziland?

Eswatini på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Eswatini, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Eswatini. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Eswatini. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Eswatini godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Eswatini
   ››  Engelsk Wikipedia side om Eswatini

Eswatini på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Eswatini ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.