Hva er klokka i Tallinn


Det er morgen i Tallinn, lørdag den 25. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Tallinn

Tidszonen som Tallinn er i er EET (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Tallinn i Estland er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Tallinn

Her kan du se hva klokken er i Tallinn i Estland akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Tallinn.

Generelle fakta om Tallinn

Tallinn ligger i Estland. Det er ca. 440 000 innbyggere i Tallinn, og Tallinn er ca. 158 km2 (kvadratkilometer) stor. Tallinn ble grunnlagt 1154 eller 1248, avhenger det av hvordan du ser på det. I Estland er det offisielle språket estisk, og den offisielle valutaen i Estland er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Estland er .ee. Den 24 februar feirer Estland sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Tallinn

For å ringe Tallinn fra et annet land, ring først landskoden for Estland som er +372, etterfulgt av retningsnummeret for Tallinn som er 64, ring deretter nummeret du vil ringe i Tallinn.

Flagg i Estland og Tallinn

Her kan du se hvilket flagg landet Estland har, og dermed også Tallinn. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇪🇪

Før turen til Tallinn

Hvis du planlegger en reise til Tallinn, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Tallinn akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og euro (EUR).

Links for at læse mere om Tallinn

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Tallinn?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Tallinn?

Tallinn på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Tallinn, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Tallinn. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Tallinn. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Tallinn godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Tallinn
   ››  Engelsk Wikipedia side om Tallinn

Kart over Tallinn i Estland

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Estland Tallinn ligger.