Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Estland


Det er morgen i Estland, onsdagen den 28 september 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Estland

Tidszonen som Estland er i er Eastern European Time (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Estland er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Estland

Her kan du se hva klokken er i Estland akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Estland.

Generelle fakta om Estland

I landet Estland bor det omtrent 1 350 000 innbyggere i et område på ca. 45 227 km2. Landskoden for å ringe noen i Estland fra et annet land er +372. I Estland er det offisielle språket estisk, og den offisielle valutaen i Estland er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Estland er .ee. Den 24 februar feirer Estland sin årlige nasjonale dag.

Tid, tidsforskjell og dato i Estlands byer

Her kan du se hvilken tid det er akkurat nå, og hvilken tidsforskjell det er i forskjellige byer rundt om i Estland.

Flagg i Estland

Her kan du se hvilket flagg landet Estland har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇪🇪

Før turen til Estland

Hvis du planlegger en reise til Estland, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Estland akkurat nå, i forhold til den norske kronen. Her kan du finne euro valutakurs, med gjeldende valutakurs og en jevn omformer mellom norske kroner og euro.

Stikkontakt og reiseadapter i Estland

Før du legger ut på en tur til Estland, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Estland er Typ F, og strømnettet har spenning 220 V og frekvens 60 Hz. Dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Estland. Les mer her om reiseadapter Estland.

Links for at læse mere om Estland

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Estland?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Estland?

Estland på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Estland, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Estland. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Estland. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Estland godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Estland
   ››  Engelsk Wikipedia side om Estland

Estland på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Estland ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.