Hva er klokka i Denver


Det er midt om natten i Denver, lørdag den 14. desember 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Denver

Tidszonen som Denver er i er MST (UTC-7), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Denver i USA er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Denver

Her kan du se hva klokken er i Denver i USA akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Denver.

Generelle fakta om Denver

Denver ligger i delstaten Colorado i USA. Det er ca. 600 000 innbyggere i Denver, og Denver er ca. 400 km2 (kvadratkilometer) stor. Denver ble grunnlagt i 1858. I USA er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i USA er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i USA er .us. Den 4 juli feirer USA sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Denver

For å ringe Denver fra et annet land, ring først landskoden for USA som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for Denver som er 303 eller 720, ring deretter nummeret du vil ringe i Denver.

Flagg i USA og Denver

Her kan du se hvilket flagg landet USA har, og dermed også Denver. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇺🇸

Før turen til Denver

Hvis du planlegger en reise til Denver, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i Denver akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en amerikanske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og amerikanske dollar (USD).

Links for at læse mere om Denver

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Denver?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Denver?

Denver på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Denver, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Denver. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Denver. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Denver godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Denver
   ››  Engelsk Wikipedia side om Denver

Kart over Denver i USA

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i USA Denver ligger.