Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Den sentralafrikanske republikk


Det er frokosttid i Den sentralafrikanske republikk, lørdag den 22. februar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Den sentralafrikanske republikk

Tidszonen som Den sentralafrikanske republikk er i er West Africa Time (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Den sentralafrikanske republikk er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Den sentralafrikanske republikk

Her kan du se hva klokken er i Den sentralafrikanske republikk akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Den sentralafrikanske republikk.

Generelle fakta om Den sentralafrikanske republikk

I landet Den sentralafrikanske republikk bor det omtrent 4 500 000 innbyggere i et område på ca. 622 984 km2. Landskoden for å ringe noen i Den sentralafrikanske republikk fra et annet land er +236. I Den sentralafrikanske republikk er det offisielle språket fransk, og den offisielle valutaen i Den sentralafrikanske republikk er sentralafrikansk cfa-franc (XAF). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Den sentralafrikanske republikk er .cf. Den 1 desember feirer Den sentralafrikanske republikk sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Den sentralafrikanske republikk

Her kan du se hvilket flagg landet Den sentralafrikanske republikk har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇫

Links for at læse mere om Den sentralafrikanske republikk

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Centralafrikanska republiken?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Centralafrikanske Republik?

Den sentralafrikanske republikk på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Den sentralafrikanske republikk, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Den sentralafrikanske republikk. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Den sentralafrikanske republikk. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Den sentralafrikanske republikk godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Den sentralafrikanske republikk
   ››  Engelsk Wikipedia side om Den sentralafrikanske republikk

Kart over Den sentralafrikanske republikk

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Den sentralafrikanske republikk ligger.