Hva er klokka i Delhi


Det er frokosttid i Delhi, lørdag den 19. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Delhi

Tidszonen som Delhi er i er IST (UTC+5:30), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Delhi i India er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Delhi

Her kan du se hva klokken er i Delhi i India akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Delhi.

Generelle fakta om Delhi

Delhi ligger i India. Det er ca. 16 800 000 innbyggere i Delhi, og Delhi er ca. 1 484 km2 (kvadratkilometer) stor. I India er det offisielle språket hindi og engelsk, og den offisielle valutaen i India er rupi (INR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i India er .in. Den 26 januar feirer India sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Delhi

For å ringe Delhi fra et annet land, ring først landskoden for India som er +91, etterfulgt av retningsnummeret for Delhi som er 11, ring deretter nummeret du vil ringe i Delhi.

Flagg i India og Delhi

Her kan du se hvilket flagg landet India har, og dermed også Delhi. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇮🇳

Links for at læse mere om Delhi

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Delhi?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Delhi?

Delhi på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Delhi, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Delhi. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Delhi. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Delhi godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Delhi
   ››  Engelsk Wikipedia side om Delhi

Kart over Delhi i India

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i India Delhi ligger.