Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i De britiske Jomfruøyer


Det er morgen i De britiske Jomfruøyer, mandag den 8. mars 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i De britiske Jomfruøyer

Tidszonen som De britiske Jomfruøyer er i er Atlantic Standard Time (UTC-4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og De britiske Jomfruøyer er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i De britiske Jomfruøyer

Her kan du se hva klokken er i De britiske Jomfruøyer akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i De britiske Jomfruøyer.

Generelle fakta om De britiske Jomfruøyer

I landet De britiske Jomfruøyer bor det omtrent 35 000 innbyggere i et område på ca. 153 km2. Landskoden for å ringe noen i De britiske Jomfruøyer fra et annet land er +1. I De britiske Jomfruøyer er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i De britiske Jomfruøyer er amerikansk dollar (USD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i De britiske Jomfruøyer er .vg. Den 1 juli feirer De britiske Jomfruøyer sin årlige nasjonale dag.

Flagg i De britiske Jomfruøyer

Her kan du se hvilket flagg landet De britiske Jomfruøyer har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇻🇬

Før turen til De britiske Jomfruøyer

Hvis du planlegger en reise til De britiske Jomfruøyer, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den amerikanske dollar (USD) valuta som brukes i De britiske Jomfruøyer akkurat nå, i forhold til den norske kronen. Her kan du finne amerikanske dollar valutakurs, med gjeldende valutakurs og en jevn omformer mellom norske kroner og amerikanske dollar.

Stikkontakt og reiseadapter i De britiske Jomfruøyer

Før du legger ut på en tur til De britiske Jomfruøyer, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i De britiske Jomfruøyer er Typ B, og strømnettet har spenning 125 V og frekvens 60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i De britiske Jomfruøyer

Links for at læse mere om De britiske Jomfruøyer

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Brittiska Jungfruöarna?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Britiske Jomfruøer?

De britiske Jomfruøyer på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om De britiske Jomfruøyer, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om De britiske Jomfruøyer. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om De britiske Jomfruøyer. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om De britiske Jomfruøyer godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om De britiske Jomfruøyer
   ››  Engelsk Wikipedia side om De britiske Jomfruøyer

De britiske Jomfruøyer på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor De britiske Jomfruøyer ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.