Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Curaçao


Det er midt om natten i Curaçao, torsdag den 23. september 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Curaçao

Tidszonen som Curaçao er i er Atlantic Standard Time (UTC-4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Curaçao er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Curaçao

Her kan du se hva klokken er i Curaçao akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Curaçao.

Generelle fakta om Curaçao

I landet Curaçao bor det omtrent 160 000 innbyggere i et område på ca. 444 km2. Landskoden for å ringe noen i Curaçao fra et annet land er +599. I Curaçao er det offisielle språket papiamento, nederlandsk, spansk og engelsk, og den offisielle valutaen i Curaçao er antillergulden (ANG). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Curaçao er .cw.

Flagg i Curaçao

Her kan du se hvilket flagg landet Curaçao har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇼

Links for at læse mere om Curaçao

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Curaçao?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Curaçao?

Curaçao på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Curaçao, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Curaçao. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Curaçao. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Curaçao godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Curaçao
   ››  Engelsk Wikipedia side om Curaçao

Curaçao på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Curaçao ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.