Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Cookøyane


Det er midt om natten i Cookøyane, mandag den 8. mars 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Cookøyane

Tidszonen som Cookøyane er i er Cook Island Time (UTC-10), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Cookøyane er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Cookøyane

Her kan du se hva klokken er i Cookøyane akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Cookøyane.

Generelle fakta om Cookøyane

I landet Cookøyane bor det omtrent 18 000 innbyggere i et område på ca. 236,7 km2. Landskoden for å ringe noen i Cookøyane fra et annet land er +682. I Cookøyane er det offisielle språket engelsk og Cook Islands Māori, og den offisielle valutaen i Cookøyane er newzealandsk dollar og Cook Islands dollar (NZD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Cookøyane er .ck.

Flagg i Cookøyane

Her kan du se hvilket flagg landet Cookøyane har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇰

Stikkontakt og reiseadapter i Cookøyane

Før du legger ut på en tur til Cookøyane, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Cookøyane er Typ I, og strømnettet har spenning 230-240 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Cookøyane

Links for at læse mere om Cookøyane

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Cooköarna?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Cookøerne?

Cookøyane på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Cookøyane, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Cookøyane. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Cookøyane. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Cookøyane godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Cookøyane
   ››  Engelsk Wikipedia side om Cookøyane

Cookøyane på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Cookøyane ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.