Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Caymanøyene


Det er frokosttid i Caymanøyene, tirsdagen den 5 juli 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Caymanøyene

Tidszonen som Caymanøyene er i er Eastern Standard Time (UTC-5), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Caymanøyene er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Caymanøyene

Her kan du se hva klokken er i Caymanøyene akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Caymanøyene.

Generelle fakta om Caymanøyene

I landet Caymanøyene bor det omtrent 70 000 innbyggere i et område på ca. 264 km2. Landskoden for å ringe noen i Caymanøyene fra et annet land er +1-345. I Caymanøyene er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i Caymanøyene er caymansk dollar (KYD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Caymanøyene er .ky.

Flagg i Caymanøyene

Her kan du se hvilket flagg landet Caymanøyene har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇰🇾

Stikkontakt og reiseadapter i Caymanøyene

Før du legger ut på en tur til Caymanøyene, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Caymanøyene er Typ A, og strømnettet har spenning 100-125 V og frekvens 50/60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Caymanøyene. Les mer her om reiseadapter Caymanøyene.

Links for at læse mere om Caymanøyene

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Caymanöarna?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Caymanøerne?

Caymanøyene på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Caymanøyene, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Caymanøyene. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Caymanøyene. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Caymanøyene godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Caymanøyene
   ››  Engelsk Wikipedia side om Caymanøyene

Caymanøyene på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Caymanøyene ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.